Sunday, May 1, 2011

Saja-Saja jak!!!

Kerana terlalu suka sangat baca novel, aku sanggup mengorbankan masa tidurk semata-mata untuk menghabiskan satu buah novel dalam sehari..

Akhirnya apa yang terjadi padaku??? Jatuh sakit??? Oh! tidak..tidaklah sampai ketahap itu..Cuma keadaan ini membuatkan k merasakan terlalu letih yang teramat sangat..Demi novel aku sanggp korbankan apa sahaja ( maksudku~ aku sanggup untuk tidur )..

Dua hari ini juga, aku begitu sibuk dengan undangan pertemuan dengan kawan-kawan yang begitu berat ntuk melepaskanku pergi..Apa dayaku untuk menolak semua pelawaan ini???

Sebenarnya, walaupun jadual aku begitu padat aku cuba untuk memuaskan hati semua orang agar tiada yang terkecil hati olehku..Aku cuba untuk melakukannya..

Gembira sangat kerana dapat meluangkan masa bersama insan-insan yang bermakna dalam hidupku..Walau hanya bertemu seketika, aku amat bersyukur punyai teman-teman seperti mereka..

Oleh yang demikian aku selalu mengingatkan diriku agar ~ Hargai dan Sayangi orang yang menyayangi kita ~ Jangan sesekali sakiti hatinya walau kita tidak menyayanginya, sekurang-kurangnya hargailah apa yang mereka telah lakukan untukmu..

No comments:

Post a Comment